Login with Facebook

Ψηφιακές Γειτονιές 2013 – 20 Απριλίου στον Πολυχώρο the HUB Events!


Η ομάδα του πρωτοποριακού portal  ‘Μικροί Μεγάλοι’ έχει την τιμή να οργανώσει, για πρώτηφορά στην Ελλάδα, τις ‘Ψηφιακές Γειτονιές’, ένα διαδραστικό συνέδριο,  που συνδυάζει τη γνώση με την προσωπική εμπειρία, τις ομιλίες με workshops, το networking με την διασκέδαση.
Πρόκειται για μια ολοήμερη εκδήλωση που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους γονείς:
•Να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του blogging μέσα από τους πιο ειδικούς αλλά και τους ίδιους τους bloggers!
•Να αντλήσουν έμπνευση για τα blogs και την ζωή μέσα από αληθινές ιστορίες και προσωπικές εμπειρίες.
•Να πάρουν απαντήσεις σε κάθε τους απορία
Αλλωστε, …τo να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!


social_b Σε ποιους απευθύνεται;
• Μαμάδες & Μπαμπάδες bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal).
 Σε εκείνους που η λέξη blog ασκεί μία μαγεία στο άκουσμά της, δεν είναι fast food ενημέρωση, αλλά έκφραση και ελευθερία.
• Σε εκείνους που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs γονέων και οι bloggers είναι οι δικοί τους celebrities, το δικό τους καθημερινό θέμα συζήτησης με φίλους στην δουλειά ή στο οικογενειακό τραπέζι.
• Σε όσους ο κόσμος του blogging αποτελεί καθημερινό προορισμό για νέες ιδέες και συμβουλές.
• Σε όσους έχουν δυναμικό ταμπεραμέντο και ισχυρή άποψη και θέλουν να την μοιραστούν!
• Σε όλους όσους έχουν αποκτήσει followers και ψάχνουν για τρόπους να εξελίξουν την ψηφιακή τους δραστηριότητα.

touvlakia

Η εκδήλωση

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με πλούσια θεματολογία.
Οι ομιλίες χωρίζονται σε 3 θεματικές ενότητες:
users_bHow to – Το πως!
Σκοπός είναι να εξοπλίσει τους γονείς με γνώση για το ξεκίνημα αλλά και την εξέλιξή τους στον κόσμο του blogging.
Θα μάθουν όσοι θέλουν να ξεκινήσουν ένα blog αλλά και οι υπάρχοντες bloggers πως η σωστή χρήση των social media μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα τους. Θα ενημερωθούν γύρω από τεχνικά και νομικά θέματα αλλά και για την πορεία και την δυναμική των blogs σήμερα ανά τον κόσμο και την Ελλάδα.
Inspiration – Έμπνευση
Σκοπός είναι να δοθεί έμπνευση στους γονείς αλλά και να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν την δυναμική του blogging και του διαδικτύου, και των Ψηφιακών Γειτονιών που αναπτύσσονται.
Bloggers αλλά και δάσκαλοι και δημοσιογράφοι και ειδικοί από διάφορους χώρους θα μιλήσουν για την δική τους εμπειρία και τα «μαθήματα» αλλά και την εμπειρία που πήραν. Η έμπνευση όμως δεν εξαντλείται μόνο εκεί. Η έμπνευση είναι και στον εθελοντισμό, στην συνεργασία, σε νέους τρόπους διδασκαλίας, στην ουσία του να μοιράζεσαι εμπειρίες και τις δικές σου προτάσεις και γνώσεις. Θα μάθουμε πως εμπνέονται γυναίκες στο εξωτερικό, πως εξελίσσεται το blogging σε άλλες χώρες, πως η επιχειρηματικότητα μπορεί να συνδεθεί με το blogging, οι εταιρείες με τους bloggers αλλά και πως η μητρότητα εμπνέει παγκοσμίως με διαφορετικούς τρόπους. Θα ακούσουμε όμορφες στιγμές αλλά θα ακούσουμε ακόμα και εκμυστηρεύσεις και πολλές συμβουλές. 
 microp_bΓνωρίζοντας τους bloggers μακρυά απο την οθόνη!
Τρία πάνελς αποκλειστικά με ομιλήτριες μαμάδες bloggers αλλά και έναν νέο μπαμπά blogger! Και στα τρία πάνελς θα υπάρχουν έμπειροι δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα δραστήριοι στον χώρο των social media εδώ και χρόνια, που θα φροντίσουν με τις ερωτήσεις τους να σας γνωρίσουν καλύτερα με τους καλεσμένους bloggers, να σας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, να σας αποκαλύψουν τις κρυφές τους φιλοδοξίες και στόχους.
Στο πρώτο πάνελ θα είναι bloggers που ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους σχετικά πρόσφατα.
Στο δεύτερο πάνελ θα είναι bloggers που έχουν μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία με δεκάδες αν όχι εκατοντάδες αναρτήσεις ο καθένας τους.
Και στο τρίτο πάνελ θα γνωρίσουμε bloggers που έχει ο καθένας τους αφήσει την δική του ιδιαίτερη υπογραφή και στίγμα στον χώρο των ελληνικών blogs μαμάδων και μπαμπάδων!

lamp_bWorkshops 
Στα Workshops θα μπορούν οι νέοι bloggers να ενημερωθούν για τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουν στον χώρο των blogs αλλά και να μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας προκειμένου να  βελτιώσουν τα blogs τους γεμίζοντας τα χρώμα και ενέργεια! Θα υπάρχουν  όμως και άλλα workshops με ειδικούς (όπως πχ. ψυχολόγους), που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου και σεις να προγραμματίσετε  τον χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται εκείνη την ημέρα.
Μέσα από το “speed dating” θα δώσουμε την ευκαιρία στους bloggers όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους πίσω από μεγάλα εμπορικά ονόματα και εταιρείες αλλά και να έρθουν σε επαφή και με ανθρώπους της διαφήμισης και εταιρειών δημοσίων σχέσεων, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν μελλοντικές συνεργασίες.
Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για νέους ή παλιούς bloggers για επαφή και με άλλους καταξιωμένους bloggers με στόχο να βρουν κοινό έδαφος για συνεργασίες.

pazl_bWelcome to the «Playroom»!

Είμαστε όλοι μας γονείς. Και εμείς οι ίδιοι το πρώτο μας άγχος μια τέτοια ημέρα, σε μια τέτοια Εκδήλωση είναι το πως θα απασχολήσουμε τα παιδιά. Επειδή πολλοί γονείς μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να αφήσουν τα παιδιά στο σπίτι με κάποιον κηδεμόνα τους, δίνουμε την δυνατότητα να έρθουν τα παιδιά χωρίς καν να πληρώσουν είσοδο και να απασχοληθούν στο playroom – ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει τα παιδιά των συμμετεχόντων- από πληθώρα ειδικών επαγγελματιών με πείρα στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών κάθε ηλικίας.
Εκεί τα παιδιά θα βρούνε δημιουργικά εργαστήρια, υπολογιστές με ειδικές παιδαγωγικές πλατφόρμες, χώρο ανάγνωσης παιδικών βιβλίων αλλά και να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για τα παιδιά και άλλες ακόμη εκπλήξεις που θα ανακοινώσουμε το προσεχές διάστημα. Στον χώρο του Playroom θα υπάρχει τουαλέττα που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα παιδιά και θα έχει και αλλαξιέρες για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που θα έρθουν με μικρότερα παιδιά!
heart_b

Το πάρτυ!
Αν μετά από μια τέτοια μέρα δεν έχετε εξαντληθεί, και έχετε πάρει μια μικρή άδεια από τις γονεϊκές σας υποχρεώσεις, θα ακολουθήσει ένα μικρό πάρτυ στον κάτω όροφο του the Hub Events προκειμένου να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα, να χαλαρώσουμε και να δώσουμε ραντεβού από κοντά για του χρόνου αλλά και καθημερινά μέσα από τις πάμπολες Ψηφιακές Γειτονιές που συνεχώς θα δημιουργούνται!

Μείνετε κοντά μας! Ακολουθήστε μας σε  facebook και  
… και εμείς θα σας ειδοποιήσουμε όταν θα είναι έτοιμα τα εισητήρια για να τα αγοράσετε και να τα εκτυπώσετε!
Η τιμή του εισητηρίου θα είναι 10€ ανά ενήλικα. Τα παιδιά έχουν δωρεάν είσοδο. Στην τιμή του εισητηρίου περιλαμβάνεται δωρεάν καφές με βουτήματα και αναψυκτικά όλη την ημέρα και δωρεάν γεύμα το μεσημέρι.
Όσο περνάνε οι μέρες θα συμπληρώνουμε ολοένα και περισσότερα κομμάτια του παζλ της Εκδήλωσης και θα σας ενημερώνουμε για κάθε είδους αλλαγές προκύψουν στο πρόγραμμα και τους ομιλητές.
Θα σας γνωρίσουμε έναν προς έναν όλους τους Ομιλητές μέσα από ομιλίες, δημιουργίες ή έργα τους, μέσα από τις δικές τους αναρτήσεις στα προσωπικά τους blogs.
Θα σας γνωρίσουμε τους Χορηγούς μας, που πιστέψανε όχι μόνο σε αυτή την εκδήλωση (που ξεκίνησε μέσα από μια απλή ιδέα, μια μέρα που κάποιοι γονείς Bloggers γνωρίζονταν από κοντά για πρώτη φορά) αλλά που αποδεικνύεται ότι έχουν πραγματικά πιστέψει στην δυναμική των γονιών bloggers και όλων των blogs των Ελληνίδων μαμάδων και μπαμπάδων, που αναπτύσσονται με ολοένα και πιο γρήγορους ρυθμούς και έρχονται να πάρουν την θέση που τους αξίζει στο ελληνικό διαδίκτυο και σε μια Ελλάδα που δείχνει να αναγεννιέται και να ξαναβρίσκει μια νέα ταυτότητα μέσα από την κρίση.
Θα γνωρίσουμε καλύτερα τις ανησυχίες, τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα των γονιών bloggers.
Θα σας γνωρίσουμε ανθρώπους που εμπνέουν.
Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία του κάθε συμμετέχοντα μοναδική. Και κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης αλλά και πριν (με εκπλήξεις που ετοιμάζουμε) αλλά και μετά! Να κρατήσουμε ζωντανό τον απόηχο και τις αναμνήσεις για πολύ καιρό.
Θέλουμε να σας εμπνεύσουμε συνεργασίες και να σας δώσουμε το έναυσμα να ξεκινήσετε να κυνηγάτε τα δικά σας όνειρα.
Σας περιμένουμε! Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος !

Αναδημοσίευση από το Ψηφιακές Γειτονιές

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...